Kennismaken

Kennismaken

Jurist voor de zorg

Een aantal jaren geleden heeft Marein MR werkt opgericht. Na een aantal jaren te hebben gewerkt als  (juridisch) HR-adviseur, is ze na afronding van haar studie Rechten gestart als jurist voor de zorg. MR werkt  is er voor zorgaanbieders en alle (BIG-geregistreerde) zorgverleners, zoals artsen, apothekers, fysiotherapeuten, gezondheidszorgpsychologen, psychotherapeuten, tandartsen, verloskundigen en verpleegkundigen.

 

Betrokken & integer

Marein is betrokken, integer en gaat altijd voor het beste resultaat. Ze maakt zich zaken snel eigen en nieuwe vraagstukken geven haar telkens weer energie. Ze houdt van analyseren en doorgronden, puzzelen met taal en recht en het werken met mensen. Deze aspecten komen samen  in haar huidige werk. De medische wereld heeft haar altijd getrokken, maar ze zag zichzelf niet ‘zorgen’. Wel heeft ze 12 jaren binnen de gezondheidszorg gewerkt.

 

Klant centraal

 In het werk staat de klant altijd centraal, ook bij het maken van afspraken. Aangezien het in de zorg vaak hectisch is, is bijvoorbeeld het maken van een afspraak ‘s avonds geen probleem.